GROOT HART

De reis

DE REIS

Het hele gezin op vakantie

Sinds het begin van onze stichting horen we verhalen van gezinnen die door de slechte gezondheid van hun kind in financiële problemen zijn geraakt. Vakantie? Vaak al tien jaar niet meer, soms nog helemaal nooit. Wat zou het mooi zijn als we een paar van onze vaste gezinnen een midweekje Veluwe kunnen aanbieden, dachten we.

de reis
reis

DE REIS

Een reis om nooit te vergeten

Dat werd iets meer, veel meer. Dankzij steun van heel veel partijen in de reisbranche gaan we in de herfstvakantie naar zuid-Spanje en strijken we neer in de Costa del Sol Club in Aldiana. Zwembaden, tennisbanen, het strand en de zee aan je voeten, mooier dan dat wordt het niet. Uiteraard bezoeken we ook een circuit en wordt er in de buurt geracet. Maar we gaan ook naar de dolfijnen of bezoeken Gibraltar. Kortom, voor elk gezin dat de kans krijgt om dit mee te maken een week om nooit meer te vergeten.

In het filmpje zie je een impressie van de laatste reis (eind 2018) die we voor de coronacrisis konden houden.

De reis
Video afspelen

DE REIS

Ga je mee op reis?

Wij mogen elk jaar een aantal ernstig zieke kinderen en hun gezin voordragen om deel te nemen aan deze unieke reis.

We gaan er van uit dat je fysiek in staat bent om de (vlieg)reis te maken en dat je samen met een professionele coureur met hoge snelheid over het circuit durft te rijden.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.