STEUN STICHTING GROOT HART

Fundrace Event

in het Ziggo Sport Race Café

Kom naar het Fundrace Event van stichting Groot Hart in het Ziggo Sport Race Café, de gezelligste race-kroeg van Nederland. Gedurende de gehele avond staat Groot Hart centraal. Geniet van een onwijs lekker diner verzorgd door restaurant Goud o.l.v. Herman den Blijker. Rob Kamphues, oprichter van stichting Groot hart, Robert Doornbos en Jack Plooij schuiven aan om te praten over de autosport. De avond eindigt met een geweldige veiling en een muzikale afsluiting met Dennis van Aarssen.

Racebelevenis

FUNDRACE EVENT

Veiling items

Een 2 daags arrangement ( zat & zon ) waarbij je als VIP wordt ontvangen door het team van RBR. Eten en drinken op sterren niveau, meet & greet met de coureurs Max en Checo en met de team principal. Een pit tour incl meeluisteren op de boordradio tijdens de sessies en een mooie goody bag. Maar bovenal een unieke ervaring! Exclusief hotel/vlucht/transfers.

Wil je van JACK’S Racing Day één van de meest memorabele dagen van je leven maken? Bied dan op de ‘2-seater Experience’ als passagier! De geprepareerde auto heeft een pk-gewichtsverhouding van bijna 1 op 1. Met de krijsende Zytek V8-motor kan de auto een topsnelheid halen van meer dan 300 kilometer per uur. Passagiers waren lyrisch over het rempunt aan het einde van het snelste rechte eind ( “alsof je op een muur botst” ), de centrifugaal krachten in de “oneindig naar rechts draaiende Noordlus”, de razendsnelle knikken in de Zuidlus richting Ramshoek en de manier waarop er op de beroemde GT-bocht wordt afgestormd met daar omheen een “arena” van tienduizenden toeschouwers. ‘Voortaan kijk ik heel anders naar de Formule 1′, is een veelgehoorde uitspraak. Je verblijft samen met een introducé als VIP-gast in de ‘Pitroof Inn’. Je krijgt kleding en helm, instructies van het MP Motorsport Team, een Meet & Greet met de coureur en na afloop de foto’s en een video van de rit inclusief onboard materiaal.

Een ingelijste foto van Max Verstappen, Red Bull Racing Wereldkampioen 2021 tijdens de GP van Abu Dhabi, Yas Marina Circuit geschoten door de F1 fotograaf Peter van Egmond.

Een pak op maat gemaakt van Rick Moorman | House of Men.

Op woensdag 22 maart 2023 keert Michael Bublé terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van zijn Higher Tour! En jij kan erbij zijn. Beleef een onvergetelijke avond waarbij je volledig in de watten wordt gelegd. Arrangement incl. VIP parkeren onder de Ziggo Dome, Entree via VIP entree, ontvangst met gardarobe, 4-gangen diner + amuse en drankjes in de Ziggo Dome en concertbeleving op Live Avenue met onbeperkt drankjes.

Beleef de wedstrijd vanaf de mooiste plekken op de hoofdtribune in de Johan Cruijff Arena. Arrangement inclusief: VIP parkeren onder de Johan Cruijff ArenA (1 parkeerplek), Exclusieve toegang tot Ziggo Sports Bar met programma en Meet & Greet met speler(s) van Ajax. Volop hapjes en drankjes (allergieën en dieetwensen kunnen worden doorgegeven). Stoelen op mooie plekken op de hoofdtribune in de JC ArenA.

Een gesigneerd t-shirt door de hele selectie van Ajax (huidig seizoen).

FUNDRACE EVENT

Reserveer jouw tafel en steun Groot Hart!