GROOT HART

Groot Hart

Samen maken wij een onvergetelijke race-ervaring mogelijk.

Hét goede doel voor ernstig of chronisch zieke kinderen

STICHTING GROOT HART

Waarom een race belevenis?

Groot Hart is opgezet door tv-presentator én autocoureur Rob Kamphues. Zelf onderging hij als klein jongetje een hartoperatie waaraan hij zijn leven te danken heeft. Hij weet zelf als geen ander hoe het is om als kind ernstig ziek te zijn, en hoe belangrijk het is om alle zorgen even te vergeten. Om andere kinderen dit te gunnen, is Groot Hart opgericht. Hierin komt de passie van Rob naar voren, die hij met alle liefde overdraagt aan alle kindjes.

STICHTING GROOT HART

Groot Hart VIP

Soms is een hele dag op een circuit te vermoeiend voor een kind. Speciaal voor hen is er Groot Hart VIP. De stichting heeft beschikking over een echte raceauto, maar dan met nummerplaten, zodat we ook op de openbare weg mogen! We kunnen met de Radical sportwagen tot voor de deur van de VIP-gast komen, of dat nu het ziekenhuis is of het schoolplein. Zo is de race-ervaring voor iedereen mogelijk.

Steun Stichting Groot Hart

Racebelevenis

STICHTING GROOT HART

Help jij ons mee?

Stichting Groot Hart doet er alles aan om ernstig of chronisch zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen op een race circuit. Tijdens deze dag voelen de kinderen zicht net als Max Verstappen en Nyck de Vries. De waaghalzen scheuren samen met een echte coureur in een échte race auto over de baan.

Niet alleen de kinderen, maar het hele gezin worden deze dag verzorgd. Samen vergeten ze even het leed en beleven ze een onvergetelijke dag. Help jij ons mee dit te realiseren?