GROOT HART

Ik race graag een andere keer mee

Wil jij meerijden met Groot Hart maar zijn de beschikbare evenementen al volgeboekt? Vul je gegevens dan hieronder in zodat we je persoonlijk op de hoogte kunnen houden van nieuwe evenementen.

Hoe ziet een Groot Hart dag eruit?

Eigenlijk kan het helemaal niet: zieke kinderen rondrijden in een echte raceauto op een echt circuit, net voor er een wedstrijd van start gaat. Laat dat nou precies zijn wat Groot Hart al jaren doet, dankzij medewerking van zo’n beetje iedereen in de autosportwereld: beroemde coureurs, professionele raceteams en alle circuits in en rond Nederland.

Het hele gezin, maar ook vriendjes en vriendinnetjes worden rondgeleid in de pits, mogen op de foto met beroemdheden, wordt getrakteerd op een hapje en een drankje en mogen in allerlei raceauto’s zitten. Hoogtepunt van de dag is een rondje over het circuit op volle snelheid naast een echte coureur.

Aanmelden

Meld je aan via het onderstaande inschrijfformulier of stuur zelf een mailtje naar info@groot-hart.nl

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.