GROOT HART

Agenda

AGENDA

Evenementen

Eigenlijk kan het helemaal niet: zieke kinderen rondrijden in een echte raceauto op een echt circuit, net voor er een wedstrijd van start gaat. Laat dat nou precies zijn wat Groot Hart al jaren doet, dankzij medewerking van zo’n beetje iedereen in de autosportwereld: beroemde coureurs, professionele raceteams en alle circuits in en rond Nederland.

Het hele gezin, maar ook vriendjes en vriendinnetjes worden rondgeleid in de pits, mogen op de foto met beroemdheden, wordt getrakteerd op een hapje en een drankje en mogen in allerlei raceauto’s zitten. Hoogtepunt van de dag is een rondje over het circuit op volle snelheid naast een echte coureur. Zolang de passagier maar de  duim opsteekt gaat het gaspedaal naar beneden. Soms tot snelheden van ver boven 200 kilometer per uur. Uiteraard krijgen de kinderen het bewijs daarvan in de vorm van een gesigneerde oorkonde. En met een T-shirt met daarop de raceauto en de vermelding een heel groot hart.

Video afspelen

EVENEMENTEN

Schrijf je in voor 2024!

Heb jij het lef om in een raceauto te stappen en mee te rijden met een professionele coureur? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken kids (5-17 jaar) die ziek zijn en die dit aandurven. Stichting Groot Hart is hopelijk snel weer samen met de kinderen te vinden op de grootste circuits van Nederland.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.