GROOT HART

Over Ons

INITIATIEFNEMER EN OPRICHTER VAN GROOT HART

Rob Kamphues

Ik ben op mijn 3e zelf aan mijn hart geopereerd. Daar heb ik gelukkig niets aan over gehouden be-halve een drive om uit het leven te halen wat er inzit en een zwak voor alle andere kinderen die het moeilijk hebben. Toen ik begon met racen ontdekte ik dat er op echte raceweekeinden eigenlijk weinig tot niets gedaan werd voor zieke kinderen en hun broertjes, zusjes en vaders en moeders. Dus sloegen we met een groepje racefans de handen in elkaar met als plan om zieke kinderen heel hard rond te rijden in echte raceauto’s op een echte racedag voor volle tribunes. Dat was in 2013 en sindsdien is Groot Hart dankzij heel veel mensen en steun in de racewereld een begrip geworden en daar ben ik ongelofelijk trots op. Maar het allergelukkigst word ik nog steeds als ik een ziek kind een rondje mag rondrijden en hij of zij uitstapt met de grootste grijns die je kunt bedenken. Daarom zit ik na al die jaren nog steeds bij Groot Hart.

AD-INTERIM VOORZITTER

Vincent Wedekind

Ik zit bij Groot Hart omdat ik het fantastisch vind om mijn netwerk, capaciteit en enthousiasme in te zetten om andere mensen te helpen die het goed kunnen gebruiken. Een dag geen business en geld verdienen maar anderen blij maken. Daar gaat het om!

PENNINGMEESTER

Irene Kraakman

Voor mij is het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Dit doe ik regionaal voor een stichting en landelijk voor Stichting Groot Hart. Als afgestudeerd belastingadviseur en lid van de vereniging Register Belastingadviseurs kan ik Groot Hart goed ondersteunen. Sinds begin 2019 ben ik penningmeester van Groot Hart. Het is mooi om te zien hoe de kinderen genieten van de Groot Hart race ervaring en de ouders van een onbezorgde dag.

Onze vaste-crew

Thierry Köhler

Coureur en stalmeester

Wouter Fremery

Coördinator VIP

Miranda van Zanten

Coördinator vrijwilligers

De reis

Karin van 't Wout

Coördinator werving gezinnen

Onze ambassadeurs

Tom Coronel

"Ik blijf met mijn hart altijd bij Groot Hart. Vanaf het begin had ik er een goed gevoel bij en nu ik zelf kinderen heb voel ik me er nog eens extra bij betrokken."

Robert Doornbos

"Als je zelf een ziek kind hebt gehad weet je hoe belangrijk het is om ze afleiding te geven. Niet alleen de kinderen, maar het hele gezin. Als Groot Hart mij vraagt dan ben ik er met plezier."

Robin Frijns

"Ik raakte bij Groot Hart betrokken toen een zoontje van een kennis ziek werd. Die heb ik toen zelf rondgereden en sindsdien rij ik zo vaak ik maar kan."

Evenementen

Beitske Visser

"Ik ben mee geweest met de Groot Hart reis naar Zuid-Spanje. Sommige kinderen waren nog nooit op vakantie geweest. Van het rondje meerijden in mijn racewagen werden ze zo ontzettend blij en uitgelaten dat ik er zelf stil van werd, zo indrukwekkend was dat."

Jan Lammers

"Het is altijd weer bijzonder om voor Groot Hart te rijden."

ANBI-Status

Groot Hart heeft de ANBI-status, daarom publiceren wij onze jaarrekening(2016,2017,2018,2019,2020 & 2021 )Groot Hart maakt haar jaarprogramma bekend via diverse patiëntenverenigingen. De activiteiten organiseren we in samenwerking met coureurs, raceteams, raceorganisatoren en circuitdirecties.

KvK nummer: 56282362 RSIN/fiscaal nummer: 8520.56163 Bank: NL25 ABNA 0602506298

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.