GROOT HART

Groot Hart VIP

GROOT HART VIP

Waarom Groot Hart VIP?

Soms is een hele dag op een circuit te vermoeiend voor een kind. Speciaal voor hen is er Groot Hart VIP. Hoe dat werkt? Dankzij steun van Frits van Eerd ( de baas van Jumbo supermarkten) hebben we de beschikking over een echte raceauto, maar dan met nummerplaten, zodat we ook de openbare weg op mogen!

GROOT HART VIP

Een unieke race ervaring

We kunnen met de Radical sportwagen tot voor de deur van de VIP-gast komen, of dat nu het ziekenhuis is of het schoolplein. Reken maar dat het gebrul van de motor zorgt dat iedereen weet dat er iets bijzonders gebeurt en dat wij er zijn!

Het leukste is als de VIP-gast wordt verrast en helemaal niet weet wat er die dag staat te gebeuren. Voor ouders en kinderen, maar ook voor iedereen bij Groot Hart, zijn het onvergetelijke dagen.

Video afspelen

GROOT HART VIP

Aanmelden als VIP

Hierbij biedt Groot Hart een kind of een volwassene een unieke race-ervaring met een echte coureur in een echte race auto. Groot Hart haalt je op, op de gewenste locatie in een race auto om vervolgens een stuk te gaan rijden samen met de coureur.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.