GROOT HART

Fundrace Stichting Groot Hart

Op 8 november was het zo ver: de eerste editie van het Fundrace event in het Ziggo Sport Race Café! Tijdens de Fundrace hebben de aanwezigen kunnen genieten van een exclusief diner van restaurant Goud o.l.v. Herman den Blijker, terwijl Dennis van Aarssen iedereen verraste met zijn prachtige zangkunsten. Er werd geld opgehaald voor Stichting Groot Hart door onder andere unieke veilingitems en een loting voor een mystery box, mede mogelijk gemaakt door Big Green Egg en Uphones.nl. Wat een succes!

Groot Hart Fundrace

Tijdens de eerste editie van de fundrace hebben we samen maar liefst €68.150,- opgehaald! Dankzij jullie kunnen wij heel veel zieke kinderen blij maken met een unieke racebelevenis. 

Bedankt voor een fantastische avond!

We willen alle aanwezige en iedereen die heeft meegeholpen dit te realiseren enorm bedanken voor dit succes. De steun die wij voelen als stichting is hartverwarmend en onbeschrijfelijk. We houden jullie op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen die wij kunnen realiseren, dankzij jullie steun. 

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.