GROOT HART

Kale kabouter kart kup

Op het Kartcircuit Berghem vond de traditionele Kale Kabouter Kart Kup (KKKK) plaats op maandagavond 5 oktober 2015. Bijna 50 teams streden tegen elkaar in een zinderende 100-ronden race. Ook onder meer topcoureurs als Tom Coronel, Robert Doornbos en Meindert van Buuren jr. waren daarbij aanwezig. De opbrengst van de avond was bestemd voor Groot Hart.

’s Middags had al een aantal gezinnen op het kartcircuit de kans om te karten. En rond te rijden in de Furori, de bijzondere historische karts die speciaal voor de KKKK naar Berghem waren gekomen. Onze kleine held Diego – al eens eerder te gast bij Groot Hart – was erbij voor een hele speciale reden. Hij had lege flessen ingezameld voor Groot Hart en kwam zijn waardecheque overhandigen. Een topactie!

De (Belgische) winnaars van 2014 prolongeerden hun titel in 2015. De KNAF-talents werden 3e en gaven hun beker aan Diego die er de hele avond bij was gebleven.

Tot slot maakte Rob Kamphues, initiatiefnemer van Groot Hart, bekend dat er nog nooit zoveel geld gedoneerd was door de Kale Kabouter Karthelden. Met de flessen-inzamelingsactie van onze kleine held Diego kwam het op 5090 hele euro’s! Geweldig! We beloven jullie plechtig ook volgend seizoen weer heel veel kinderen blij te maken dankzij dit prachtige bedrag! Dank jullie wel voor jullie hulp en voor een fantastische avond samen. Dank ook aan kartcircuit Berghem, zij stelden karts ter beschikking en hun gastvrijheid stond garant voor een prima avond.

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.