GROOT HART

Kale Kabouter kart kup

22 SEPTEMBER 2021

Coureurs verkleed als kabouter

Het begon als een grapje. Oprichter Rob Kamphues werd door zijn monteurs op het circuit vaak kale kabouter genoemd. Om ze te bedanken voor het raceseizoen nodigde hij ze uit voor een kartrace in Berghem, op de mooiste buitenbaan van Nederland. Voorwaarde: je mag meedoen, maar alleen als je verkleed komt als kabouter, dwerg, elfje of als sneeuwwitje zelf.

Tien jaar later is het Kleine Kale K** Kabouter Kart Kup zoals het officieel heet uitgegroeid tot een evenement waar jaarlijks meer dan vijftig teams aan meedoen en de pits van Berghem wordt bevolkt door meer dan honderd als kabouter verkleedde coureurs, waaronder de beste van Nederland, zoals Tom Coronel, Robert Doornbos, Robin Frijns, Giedo van der Garde en Jan Lammers. Wie Groot Hart een warm hart toedraagt kan een kart huren en meedoen in de spectaculaire race over honderd ronden tegen professionele-coureurs. Enige voorwaarde: naar de kostuumverhuurder en verkleed aankomen op de kartbaan.

’s Middags hebben we dankzij onze samenwerking met de stichting Furori ook een evenement voor kinderen. Wie kan en durft mag zelf in een prachtige kart rijden.

De Kale K** Kabouter Kart Kup wordt meestal gehouden op de eerste maandagavond van oktober. Inschrijving kan op info@groot-hart.nl

De opbrengsten komen uiteraard ten goede aan de stichting.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.

Aankomende evenementen

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.