GROOT HART

Karin van ’t Wout

De reis

Wie ben ik;

Karin van ’t Wout

Wat doe ik;

Vrijwilliger stichting Groot Hart

Ik coördineer het plaatsen van gezinnen op een evenement

Sinds wanneer

2017

“Op mijn werk kreeg ik een nieuwe collega die verbonden was aan Groot Hart. Hij vertelde altijd zo enthousiast dat ik nieuwsgierig werd naar deze stichting en mij samen met een vriendin heb aangemeld als vrijwilliger. Aangezien ik samen met Vincent werkte kreeg ik heel veel mee betreft de organisatie van deze stichting. En zo begon het dat ik de gezinnen inschreef ook plaatste op een evenement. Het mooiste is natuurlijk het begeleiden van gezinnen. Even een dag vergeten dat je regelmatig naar ziekenhuizen moet. Hoe heerlijk is het dat je een gezin een onvergetelijke dag kunt bezorgen en een kind een kind kan laten zijn. Hoe heerlijk is het om een kind te zien groeien en dat hij/zij aan het einde van de dag met een geweldige glimmend van trots gezicht verteld hoe hard ze over het circuit zijn gegaan. Ook al durven ze eerst niet, uiteindelijk lukt het toch om ze mee te nemen in deze geweldige ervaring. Toch zit er een keerzijde aan deze mooie momenten. Je hoort namelijk ook hele schrijnende verhalen dat een gezin door alle kosten van ziekenhuisbezoeken en noem het maar niet op, niet op vakantie kunnen. Hoe mooi was het om mee te helpen met het organiseren van de 1e Groot Hart reis. Naar Spanje nog wel. Een week genieten en zorgen vergeten. Zien hoe een gezin naar elkaar kan groeien en met een koffer vol herinneringen, indrukken en nieuwe vrienden weer naar huis keert. Natuurlijk mede mogelijk gemaakt door heel veel andere mensen. En om al deze redenen ga ik een aantal dagen in het jaar naar het circuit om wat voor een ander te kunnen betekenen. Maar natuurlijk ook omdat het ook heel gezellig kan zijn onderling met alle andere vrijwilligers.”

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.