GROOT HART

Een mooie racedag op assen

Bij de Finaleraces op het circuit van Assen is het allemaal begonnen. In 2012 deed de stichting Groot Hart voor het eerst wat we daarna nog vele keren gedaan hebben: ernstig zieke kinderen (en hun gezin) een onvergetelijke racedag bezorgen.

Ook is toen de basis gelegd voor een mooie samenwerking met de Supercar Challenge. Tv-presentator Rob Kamphues en initiatiefnemer van Groot Hart startte als coureur in een Radical. Hij vond medecoureurs in de Superlights-klasse bereid mee te doen aan de Groot Hart-rondes.

In 2015 mocht Groot Hart alweer voor de vierde keer bij de Finaleraces bij zijn. Ook nu weer ontvingen we een aantal ernstig zieke kinderen (en hun gezinnen). Dankzij een mooi gebaar van het TT Circuit hadden de we super VIP-room tot onze beschikking, met uitzicht op het hele circuit. Hoogtepunt en spannend moment: een ronde mee over het circuit in een raceauto. Meerdere Radicals stonden klaar, evenals een BMW en een Wolf.

Het was fantastisch om te zien dat iedereen een bijdrage levert – van wedstrijdleiding, marshalls, raceorganisatie, raceteams tot coureurs – om zo’n ontvangst mogelijk te maken voor de kinderen. Dat het indruk op hen maakt, kun je zien aan de foto’s in dit album (met dank aan fotograaf Mike Kruiper). En bekijk de reacties op onze facebookpagina.

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.