GROOT HART

Geweldige dag met BMW’s op Circuit Zandvoort

Op dinsdag 21 september was er als vanouds weer een prachtige dag voor zieke kinderen, jongeren en deze keer ook twee mensen op leeftijd. Zij mochten mee met de stichting Groot Hart over het CM.com circuit in Zandvoort voor een unieke ervaring.

Extra bijzonder was het begin van de partnerschap met de BMW Racing Cup. Maar liefst 16 van de 35 teams was bereid om iemand mee te nemen over het circuit. Hierdoor werd er bij de acht aanwezige families een lach op het gezicht getoverd. Grote dank gaat uit naar BMW Dusseldorp, Defibtech, Rensportschool Zandvoort en DNWT.

Terwijl de zenuwachtige kandidaten zich klaar maakten voor hun eerste meters naast echte coureurs als Tom Coronel en Rob Kamphues, konden zij genieten van de eerste race van de BMW Racing Cup. Veel tijd om te genieten was er niet, want direct na de wedstrijd moesten ze klaarstaan om in te stappen. Gas erop en genieten van een paar rondjes waar Max Verstappen een maand geleden nog zegevierde in de Formule 1. Veel van de gelukkigen stapten met een zeer brede glimlach de auto uit. Na de spectaculaire rondjes kon men afkoelen met race 2 van de BMW Racing Cup.

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.