GROOT HART

Groot Hart goed doel van Spijkerbroekengala

groot hart - spijkerbroeken gala

Begin september is het bestuur van het Spijkerbroekengala bijeen geweest om de goede doelen voor de aankomende editie te kiezen. Met trots kunnen wij delen dat Groot Hart één van de vijf goede doelen is voor dit jaar. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! 

Over het Spijkerbroekengala

Vrijdag 2 december 2022 wordt de 8e editie van het Spijkerbroekengala gehouden in NBC congrescentrum Nieuwegein. Het enige gala waar je naar toe kunt komen in je spijkerbroek!

“Onze missie is om ieder jaar voor verschillende goede doelen die ANBI gecertificeerd zijn en ook gelieerd zijn aan kinderdoelen een gala te organiseren waarvan de opbrengst geheel en volledig aan hen toekomt. Zo kunnen we voor veel kinderen in Nederland “het verschil maken”. “

Na de geweldige Celebrate ‘Live’ editie in 2021 staat de 8e editie in 2022 in het teken van “Le Grand Spectacle”. Het wordt een onvergetelijke avond met een swingend programma met o.a. de band Sonny’s Inc, Nienke van den Berg en een special guest. Put on your jeans and dancing shoes in 2022 voor de 8e editie! 

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.