GROOT HART

Groot hart krijgt ondersteuning van renault nederland

Groot Hart en Renault gaan samenwerken. Dit is het persbericht van Renault Nederland.

Renault en stichting groot hart bezorgen kinderen geweldige racedag op 15 mei a.s.

  • Met hele gezin naar Renault races, hoogtepunt ronde over circuit in Renault Clio Cup auto of andere Renault-raceauto
  • Groot Hart onderdeel van Renault-programma op 15 mei a.s. in Zandvoort
  • Groot Hart-initiatiefnemer Rob Kamphues neemt Renault Master in ontvangst

SCHIPHOL-RIJK – Renault Nederland verleent zijn steun aan de Stichting Groot Hart. Groot Hart bezorgt ernstig zieke kinderen (5-17 jaar) en hun gezin een onvergetelijke racedag op het circuit. Renault Nederland maakt dat graag mede mogelijk op drie racemeetings waar Renault raceauto’s de boventoon voeren.

Groot Hart is een initiatief van tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues, die zelf ook vaak tijdens de circuitdagen aanwezig is. De gezinnen worden als VIP’s ontvangen op de paddock en mogen een kijkje nemen bij een Renault raceteam. Het hoogtepunt van de dag is als de kinderen een rondje over het circuit maken, in een Renault Clio Cup auto of een andere Renault-raceauto, bestuurd door een echte coureur. Het programma wordt afgesloten met de uitreiking van een oorkonde.

Als merk met een rijke historie in 115 jaar autosport zet Renault zich graag in voor een goed doel. Daarom ondersteunt Renault de stichting Groot Hart en stelt vijf Renault-raceauto’s én tijd op het circuit beschikbaar bij drie evenementen – 15 mei (Circuit Park Zandvoort), en 12 juni (Spa-Francorchamps) en 21 augustus (Circuit Park Zandvoort). Ook stelt Renault aan de Stichting Groot Hart een Renault Master ter beschikking voor vervoer van alle materialen die tijdens de evenementen nodig zijn.

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.