GROOT HART

Groot Hart ontvangt € 5000 van VKV Experience team

Op 16 februari jl. nam Rob Kamphues twee cheques ter waarde van ruim € 5000,- in ontvangst voor stichting Groot Hart. Hij kreeg deze uit handen van rallyrijders Vincent Wedekind en Serge de Cocq van het VKV Experience Team, die eind januari deelnamen aan de Navigate North Challenge. Mede doordat het VKV Experience Team dit sponsorbedrag bij elkaar heeft gereden, kan Groot Hart komend jaar weer veel kinderen blij maken.

De Navigate North Challenge is een rally naar het Noordelijkste puntje van Scandinavië, die plaatsvond tijdens de laatste donkere januaridagen (25 t/m 31 januari 2015). Samen met navigator de Cocq reed Wedekind 7000 km in 7 dagen. Elk rallyteam in de Navigate North Challenge reed mee ten bate van een goed doel. VKV Experience Team koos voor Groot Hart en vroeg hun sponsoren hiervoor te doneren. Ook particulieren deden een donatie dankzij de hartjes-actie van het team. Elk Groot Hart-hartje leverde 250 euro op. Bovendien zorgde Annemieke Casteelen, algemeen directeur van het bedrijf Romar LED en één van de speciale sponsoren van het VKV Experience team, voor een aanvullend bedrag door één euro te geven voor elke stem die zij kreeg in de zakenvrouw van het jaar BAR 2015- verkiezing – die zij won.

Namens stichting Groot Hart nam initiatiefnemer Rob Kamphues de cheque in ontvangst. De stichting maakt een racedag mogelijk voor ernstig zieke kinderen en hun gezin, compleet met ontvangst bij een race-evenement en een ronde mee in een raceauto over het circuit. Dankzij de donatie van het VKV Experience Team zal Groot Hart dit jaar ook een activiteit in het buitenland kunnen organiseren voor gezinnen waarvan één of meerdere kinderen ernstig ziek zijn. Hiervoor zoekt Groot Hart samenwerking met patiëntenverenigingen.

Het VKV Experience Team reed voor het eerst mee in de Navigate North Challenge en eindigde op een verdienstelijke zesde plaats. Zij reden de rally probleemloos uit in de Infiniti Q50 die ter beschikking werd gesteld door de VKV Groep (dealer Renault, Nissan, Dacia, Infiniti).

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.