GROOT HART

Kale Kabouter Kart Kup andermaal een succes

De jaarlijkse kartwedstrijd de Kale Kabouter Kart Kup werd op woensdag 22 september gehouden. Een heerlijke nazomerse dag werd afgesloten met maar liefst 49 teams die op het kartcircuit in Berghem gingen racen voor de eer. Bekende (ex-)coureurs als Jeroen Bleekemolen, Robert Doornbos en Tom Coronel waren aanwezig.

De kartwedstrijd op circuitpark Berghem wordt altijd georganiseerd om geld op te halen voor stichting Groot Hart. Dat het voornamelijk om de eer ging deed niets af aan het fanatisme van de teams. Het was af en toe botsauto’s rijden voor gevorderden, wat resulteerde in een aantal flinke klappers. Gelukkig werd er afgevlagd met nul gewonden en 49 zeer tevreden teams.

Buiten het goede weer was ook het eten en drinken van goede kwaliteit. De frietjes en bijbehorende snacks werden optimaal geserveerd door … . Uiteindelijk ging team Kombikart Racingteam met de overwinning aan de haal. Team Young Boys en De Verfzaak completeerden het podium. De snelste raceronde van 59.226 werd neergezet door Chairsupply.eu.

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.