GROOT HART

Navigate north trotseert de scandinavische kou voor groot hart

‘Een uniek evenement dat zich eigenlijk niet laat omschrijven’, dat is Navigate North volgens de organisators. ‘Een breed rondje Poolcirkel’ van 7000 kilometer dat door de deelnemende teams in 7 dagen gereden zal worden. Door natuurgebieden, bij 30 graden vorst, ijs en heel veel sneeuw. Een ultieme ervaring voor mensen die niet op een kilometer meer of minder kijken, goed zonder slaap kunnen, meer avontuur zoeken dan een rondje rond de kerk en ‘iets’ met autos’ hebben. De deelnemers gaan middels coördinaten door oa Scandinavië via prachtige wegen met weinig verlichting, weinig verkeer maar met veel rendieren. Het wedstrijdelement zorgt voor een gezonde competitie op basis van ‘don’t drive hard, drive smart’, te hard rijden wordt streng bestraft. De start is op 20 januari  2018 in Plantarium in Hazerswoude Dorp de organisatie verwacht de deelnemende teams (zo’n 42 auto’s)weer veilig en met 7000 kilometer meer op de teller een week later op dezelfde locatie weer terug.
Misschien is het mooiste van dit evenement wel dat er gereden en gestreden wordt voor een goed doel. Naast het feit dat heel veel deelnemers aan sponsorwerving doen voor individuele goede doelen sponsort Navigate North  komend jaar Stichting Groot Hart. Op deze manier is dit bijzonder koude avontuur niet alleen een feestje voor de deelnemers en de organisatie  maar ook  een hartverwarmende ervaring in de breedste zin van het woord. Voor meer informatie, inschrijving of sponsormogelijkheden, ga naar www.navigatenorth.nl, mail naar info@navigatenorth.nl
.

Namens Stichting Groot Hart bedankt!

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.