GROOT HART

Robin frijns racet met groot hart-kids

Formule E rijder Robin Frijns heeft op zaterdag 20 augustus 2016 bij veel kinderen een lach op het gezicht weten te toveren. De bekende coureur reed voor stichting Groot Hart in de snelste Renault, de RS01, rond. Ernstig zieke kinderen, tussen de 6 en 16 jaar oud, konden zich bij Groot Hart aanmelden voor een racebelevenis op het circuit. Niet alleen deze kids, maar ook hun broertjes en zusjes werden samen met hun ouders welkom geheten door het team van Groot Hart en ambassadeur Frijns.

De Groot Hart Rondes vond plaats op zaterdag 20 augustus 2016 tijdens de ADAC GT Masters op Circuit Park Zandvoort.

Het is de tweede keer dat Renault de snelste auto uit hun vloot naar Nederland haalde voor de Groot Hart Kids. Een ongeëvenaarde belevenis waar je heel stoer voor moet zijn volgens presentatrice Brigdet Maasland, die eerder de handen uit de mouwen stak om het team van Groot Hart te versterken. De stichting is heel benieuwd of de groep Groot Hart kinderen dit jaar net zo enthousiast zijn als Maasland destijds was. Robin Frijns heeft er in elk geval veel zin in, want zoals initiatiefnemer Rob Kamphues al zegt: “Dit gaat zo knoepert hard!”

Stichting Groot Hart maakt een racebelevenis mogelijk voor kinderen met een ernstige ziekte en wil hen op deze manier een dag bezorgen om nooit meer te vergeten. Initiatiefnemer van de stichting, F1 presentator en coureur, Rob Kamphues heeft de stichting opgericht omdat hij als driejarig jochie aan zijn hart is geopereerd en weet wat ziekte en een beschermende opvoeding met kindjes kan doen. Hoewel Kamphues er op 20 augustus niet bij zal zijn is er wel gelegenheid voor interviews. Voor een interviewverzoek of meer informatie kunt u contact opnemen met persmanager Jolie Jacobs via pers@groot-hart.nl of 06-41764868. Voor meer informatie check ook onze facebookpagina

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.