GROOT HART

Datum Kale Kabouter Kart Kup bekend

Zet ‘m maar in je agenda: woensdag 22 september 2021: dan vindt de negende editie plaats van De Kale Kabouter Kart Kup op het circuit van Berghem. De KKKK is bijna legendarisch in de Nederlandse autosport: 150 als kabouter verkleedde coureurs denderen met z’n allen voor het goede doel over de mooiste kartbaan van Nederland. Iedereen kan meedoen met een team van drie personen en mag het opnemen tegen grote namen uit de vaderlandse autosport, van Jan Lammers tot Tom Coronel en van Robert Doornbos tot Giedo van der Garde.  Door de pandemie was er vorig jaar voor het eerst in tien jaar geen kartwedstrijd voor het goede doel. Dat deed enorm pijn en kostte de stichting ook inkomsten, immers de opbrengst van de Kale Kabouter Kart Kup komt geheel ten goede aan Groot Hart. Dit jaar moet het daarom lukken om weer met meer dan 50 karts verkleed en wel van start te gaan voor een avondrace op het prachtige circuit van Berghem ( bij Oss).

Startplekken zijn meestal maanden van tevoren uitverkocht, dus wees er snel bij. Een team bestaat uit drie personen, de kosten bedragen 400 euro inclusief BTW, eten en drinken meegerekend. Aanmelden kan bij vincent@groot-hart.nl

Racebelevenis

STEUN GROOT HART

Hoe kun je ons steunen?

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden en in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.